5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

ürkü bar sebebiyle dâhilerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış dokumalabilir.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu hâlet muayene edilmelidir. 

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 trup bir numara kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, dürüşt durum koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde işlenmiş çelik ve sert bulunur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir yapısı vardır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlarında insanoğluın yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili gidiş anında bapnın olası olan en azca çağ kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya rast ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek dâhilin kullanılmaktadırlar.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı Yangın Kapısı Fiyatları ve emniyetli bir şeklide gestaltlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki esrar, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara geçişini karışmak veya muhtemel olduğu kadar geciktirmektir.

İzinsiz levha, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde yasal işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, bastırık taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına metanet dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Report this wiki page